Mieszanka na ciasto kruche bezglutenowe Celiko, 200 g

3,99 zł
Brutto

Mieszanka na ciasto kruche bezglutenowe Celiko

Ilość
Obecnie brak na stanie


 

Bezpieczne zakupy

 

Szybka dostawa

 

Zwrot towaru

Składniki:

skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana modyfikowana, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól

Wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna 1515 kJ/ 362 kcal

Białko 1,7 g

Węglowodany 87 g

w tym cukry 26 g

Tłuszcz 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g

Sól 0,81 g

Wyśmienite Ciasto kruche Celiko.

Świetnie nadaje się do przygotowania ciast kruchych, herbatników i ciasteczek.

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Produkt bezglutenowy (PL-064-027)

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).

Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Przepisy na wykonanie ciast - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie: www.celiko.com.pl/przepisy/

5900038001039

Specyficzne kody